Opleiding Rij-instructeur

 

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Gaat u graag met mensen om en vindt u het leuk om mensen iets te leren en veel op de weg te zijn. 

Dan is een baan als rij-instructeur iets voor u! 

Als rij-instructeur heeft u een creatieve, verantwoordelijke en afwisselende baan met heel veel sociale contacten. Tevens heeft u veel vrijheid om uw dag in te delen en ontvangt u een aantrekkelijk salaris. Vanwege de constante vraag naar rij-instructeurs is een opleiding tot rij-instructeur een goede investering voor in de toekomst!

Wij staan voor kwaliteit!
Aalbregt-opleidingen verzorgt de opleiding tot rij-instructeur catogorie B en wil dit tot een van de toonaangevende rij-instructeur opleidingen van Nederland laten behoren. Bij ons staat kwaliteit en een persoonsgerichte aanpak voorop, daarbij is onze voordelige prijs/kwaliteit verhouding absoluut niet te evenaren. Dankzij ons praktijkgerichte opleidingsplan en onze ervaren docenten behaalt u bij Aalbregt-opleidingen niet alleen uw instructeurspas, maar een opleiding voor het leven!

Voor meer informatie over onze opleidingen tot rij-instructeur kijkt u dan op onze website www.aalbregt-opleidingen.nl

 

Contact

Verkeersschool Aalbregt Dublinstraat 24, 2713HS Zoetermeer Telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 en op zaterdag van 08.30 uur tot 15.00 uur.
Buiten deze tijden kunt u contact opnemen met uw eigen instructeur

KVK: 61421057
CBR: 2714X7
info@verkeersschool-aalbregt.nl