Wie zijn wij?

Verkeersschool Aalbregt is een nieuwe naam binnen de rijschoolbranche, maar ruimschoots in het bezit van de benodigde ervaring!
Opgegroeid als kind van 1 van de grootste en oudste gevestigde namen in de rijschoolbranche van Den Haag, maakt dat wij deze tak van opleiding kennen als geen ander. 
 

 

Verkeersschool Aalbregt hanteert voor zichzelf en zijn instructeurs de volgende speerpunten en eisen:

- Prestatiegericht lesgeven
- Innovatief
- Motiverend
- Uitmuntend opgeleid

 

Prestatiegericht

- Wij eisen van onszelf als opleider dat al onze leerlingen goed en bekwaam op hoog niveau leren autorijden volgens de huidige maatstaven, en niet alleen voor het ‘even snel halen’ van het rijbewijs.
- Ons streven is ten allen tijde om iedereen in 1x te laten slagen. Als u zakt zakken wij immers ook! Om dit kracht bij te zetten hanteren wij examengarantie. Dit houdt in dat mocht u niet in 1 keer slagen, wij uw herexamen voor u betalen.
- Wij geven les. Dit houdt in dat u als leerling mag verwachten en eisen dat dit ook echt daadwerkelijk iedere les gebeurt. Zaken als administratie bijwerken, bellen, en even snel eten zijn bij ons uit den boze en komen bij ons dan ook niet voor.
- Gedurende de opleiding zullen wij u lesgeven aan de hand van een op u afgestemd stappenplan. Iedere nieuwe stap sluit aan op de vorige stap en op deze manier leert u het grotere geheel te zien. Ook zullen wij u meerdere keren tijdens de opleiding stilzwijgend toetsen aan de hand van de CBR examenprotocollen. Zo weet u altijd waar u bent in uw opleiding en hoeveel tijd u nog nodig zult hebben voor het succesvol behalen van uw rijbewijs.

 

Uitmuntend opgeleid.

- Onze instructeurs moeten voldoen aan de hoogste eisen. Waarom? Omdat wij met minder geen genoegen willen en kunnen nemen. Een instructeur die is geslaagd met een 6 voor zijn didactiek of theorie, voldoet niet aan onze eisen. Daarbij moeten onze instructeurs vloeiend de Nederlandse taal beheersen, in woord en geschrift.

Innovatief.

Wij van Verkeersschool Aalbregt zijn constant bezig onszelf en onze opleidingen te toetsen en te beoordelen om te kijken waar het beter kan. U zult altijd les krijgen op een moderne, vlotte manier welke volledig op u is afgestemd volgens de nieuwste lesmethodes.

Motiverend.

Wij werken als 1 van de weinige rijscholen niet met lespakketten.
Waarom kiezen wij hiervoor? Ieder persoon is anders en ontwikkelt zich gaandeweg anders. Iedereen verschilt ten opzichte van een ander. Zowel op motorisch als op cognitief niveau. Uiteraard geven wij aan de hand van de intest(1e rijles) door middel van observerend lesgeven een voorspelling van het aantal benodigde rijlessen. Iemand door middel van een lespakket beloven binnen 10 rijlessen met succes het examen af te laten ronden doen wij niet, omdat dit praktisch onmogelijk is! Ook u als leerling te laten betalen voor een lespakket van 30 of 40 lessen, terwijl tijdens de opleiding blijkt dat u aan 20 lessen ruim genoeg heeft, is voor ons de doorslaggevende reden geweest dat wij niet met lespakketten willen werken. U ontwikkelt zich gaande weg tijdens uw opleiding en wij gaan daarin mee.

 

Hopelijk tot ziens bij 1 van de opleidingen van Verkeersschool Aalbregt.

Contact

Verkeersschool Aalbregt Dublinstraat 24, 2713HS Zoetermeer Telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 en op zaterdag van 08.30 uur tot 15.00 uur.
Buiten deze tijden kunt u contact opnemen met uw eigen instructeur

KVK: 61421057
CBR: 2714X7
info@verkeersschool-aalbregt.nl